Sprekers

Over Inge
Inge Teblick schreef ‘Grondwerk met paarden‘, het recente ‘Denkwerk‘ (over leertheorie voor ruiters), maakte een DVD met de 7 clickertraining basics, en geniet internationale bekendheid.
Inge is paardengedragsconsulent, geeft praktische trainingen, lessen en clinics maar ook les en lezingen over leertheorie en trainingspsychologie, gedragsanalyse, motivatieleer, probleemoplossing en trainingsplannen.

Over Sam

Photo by: DigiVaria Fotografie (www.digivaria.nl)

Sam Turner (1973) is afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit met als afstudeerrichting ethologie en fysiologie. Zij is in 2006 haar eigen hondenschool Paws4Fun gestart wat sinds 2009 haar fulltime baan is geworden.Sam is sinds de introductie van clickertraining in Nederland geïnspireerd geraakt door deze trainingsmethode en alle mogelijkheden die deze methode biedt op het gebied van communicatie tussen trainer en leerling.  Al haar trainingen zijn gebaseerd op de principes van clickertraining.

In Nederland en België is Sam als gastdocent verbonden aan opleidingen voor Kynologisch Instructeur waar zij lesgeeft op het gebied van clickertraining, puppygym en balans en coördinatie. De boeken van de serie ‘Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans’ zijn verplichte en aanbevolen literatuur bij de meeste opleidingen voor kynologisch instructeur binnen Nederland.

www.clickerfun.nl