Diensten

Privéles
Tijdens de les werken we aan de trainingsdoelen die jij hebt met je paard. Daarbij vormen de basisoefeningen van clickertraining het uitgangspunt. Privéles is mogelijk in de provincies Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland, daarbuiten wanneer er meerdere lessen gecombineerd kunnen worden.

€25,- voor 1 uur les (excl. reiskosten van €0,20 per gereisde kilometer)
€17,50 p.p. voor 1 uur les met twee personen (excl. reiskosten van €0,20 per gereisde kilometer)

De ervaring van Monique:

“Net begonnen met lessen bij Ananja. Ze begint bij de basis, en werkt vanuit daar verder. Ze neemt de tijd om je dingen uit te leggen en laat je ook veel oefenen. Tijdens het oefenen geeft ze veel feedback: ze geeft aan wat goed ging en wat je de volgende keer beter kan doen. Aan het eind van de les maak je samen trainingsplannen. Ik vind dit heel fijn, want dan weet ik precies wat ik moet trainen en waar ik naar toe train. Ik ga zeker meer lessen bij haar volgen!”

Online begeleiding
Heb je geen mogelijkheid om instructie in clickertraining bij je thuis te krijgen, dan is online begeleiding een mooi alternatief. Maak een filmpje van maximaal 5 minuten van de oefening waar je aan wilt werken. We gaan dit dan samen bespreken, zodat je weer vooruit kunt in je training! Met dit gesprek van 30 minuten kun je al je persoonlijke vragen kwijt, zodat je steeds vooruitgang kunt blijven boeken.

€15,- per ingestuurde video (ouder dan 18)
€7,50,- per ingestuurde video (18 of jonger)

Lol met je knol-les
Deze lessen zijn speciaal voor kinderen die bijvoorbeeld voorbereid willen worden op het paardrijden op de manege of gewoon helemaal paardengek zijn. De lessen worden op de locatie van Effectief Trainen gegeven. Je gaat samen met shetlander Swa of een van de curly horses aan de slag om er achter te komen hoe je een pony verzorgt, met je mee laat lopen en de leukste kunstjes laat doen!

€20,- voor 1 uur les
€180,- voor een tienrittenkaart

Workshop clickertraining
Om een goede start te maken met clickertraining, is een workshop fijn zodat we de basis van het clickeren uitgebreid door kunnen nemen. Tijdens de workshop train je niet alleen met je paard, maar ook met elkaar als deelnemers om zo nog beter te begrijpen hoe clickertraining werkt. We maken een persoonlijk trainingsplan voor jou en je paard zodat je vol aan de slag kunt! Deze dagworkshop duurt van 10.00-16.30. De workshop kan plaatsvinden op jouw eigen locatie of op de locatie van Effectief Trainen in Bennekom, waar je ook met ervaren clickerpaarden kunt werken.

Workshop clickertraining op jouw locatie: €60,- per deelnemer, 3 tot 6 deelnemers (excl. reiskosten van €0,20 per gereisde kilometer)
Workshop clickertraining op de locatie van Effectief Trainen: €85,- per deelnemer, 2 tot 4 deelnemers (incl. lunch in de theetuin)

De ervaring van Annemieke:

“Vandaag de workshop clickertraining gevolgd. Goede afwisseling tussen theorie en oefenen. Na een dag heb ik ruim voldoende informatie en inspiratie om te gaan starten met m’n eigen paard. Aanrader.”

Workshop horse agility
Als je de workshop clickertraining gevolgd hebt of je paard de basis van het clickertraining kent, kun je de workshop horse agility volgen! Tijdens deze workshop leggen we de basis voor het afleggen van een behendigheidsparcours in complete vrijheid. Daarbij leer je hoe je je paard voorbereid op het nemen van obstakels zoals de slalom, de wip en het gordijn. Deze dagworkshop duurt van 10.00-16.30. De workshop kan plaatsvinden op jouw eigen locatie of op de locatie van Effectief Trainen in Bennekom, waar je ook met ervaren clickerpaarden kunt werken.

Workshop horse agility op jouw locatie: €60,- per deelnemer, 3 tot 6 deelnemers (excl. reiskosten van €0,20 per gereisde kilometer)
Workshop horse agility op de locatie van Effectief Trainen: €85,- per deelnemer, 2 tot 4 deelnemers (incl. lunch in de theetuin)

Paard in training
Wanneer u graag wilt dat uw paard bepaalde vaardigheden aangeleerd krijgt, kan ik bij u op locatie langskomen om het paard te trainen. Hierbij werk ik met een vooraf vast te stellen tarief voor het volledig trainen van de gewenste oefening. No cure, no pay – u betaalt wanneer uw paard dit volledig onder de knie heeft.

Tarief in overleg

Andere wensen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!