Ticketverkoop

Vul onderstaande formulier in om jouw ticket voor de Clickerconferentie te bestellen! Daarna stuurt Effectief Trainen je zo snel mogelijk meer informatie over jouw deelname. Wees er snel bij, als je bij de eerste dertig deelnemers hoort die een ticket kopen, krijg je er een clicker-goodiebag bij!

Straat, huisnummer, postcode en plaats.
€60-,p.p. inclusief lunch en BTW.
€55,- p.p. inclusief lunch en BTW.
Heb je nog geen achtergrond in clickertraining, lees je dan in over de basis van clickertraining. Zo weten we tijdens de conferentie allemaal over welke begrippen we het hebben. Een goed startpunt is http://www.ingeteblick.be/basics/. Tijdens de conferentie is er wel een Q&A speciaal voor beginnende clickertrainers.
Effectief Trainen zal in de aanloop naar de Clickerconferentie contact met je opnemen om te bespreken hoe we dit vorm kunnen geven op een manier die bij jou past. Deze dag is namelijk niet alleen bedoeld om te luisteren, maar ook om de unieke kennis die JIJ opgedaan hebt te kunnen delen.
Deelname aan de Clickerconferentie is officieel na ontvangst van de betaling door Effectief Trainen. U ontvangt z.s.m. meer informatie over uw deelname en de betaling. Reeds betaalde tickets zijn niet te annuleren, maar zijn in overleg met Effectief Trainen overdraagbaar aan derde personen.