Les clickertraining

Kennismakingsles

Hoe kun je het beste uitvinden of clickertraining iets is voor jou en je paard? Door een privéles bij jullie op stal!

Tijdens je eerste les neem ik alle tijd voor een plezierige kennismaking met jou en je paard. Als clickertraining nieuw voor jullie is, heb je na het volgen van je eerste les geleerd hoe je de targetstick en clicker inzet om je paard een oefening aan te leren. Aan het einde van de les kijken we al naar de volgende stap, welke oefeningen zijn voor jou en je paard passend om mee te gaan werken?

Wat is het leukste van je eerste les clickertraining? Om te zien hoe je paard ontdekt dat hij zelf keuzes kan maken in zijn leerproces! Wanneer je ziet aan zijn gezichtsuitdrukking dat hij hard aan het nadenken is wat het goede antwoord nu is. Dichter naar de beloningstas toe, of toch naar die targetstick?

Ben je al even bezig met clickertraining?

Wil je niets liever dan de beste clickertrainer worden voor je paard? Regelmatige les in het werken met positieve bekrachtiging geeft een boost aan de samenwerking tussen jou en je paard! Boek echt vooruitgang en werk aan jullie doelen door regelmatig deel te nemen aan een lesroute bij jou in de buurt. De meeste lesroutes vinden standaard maandelijks plaats. Natuurlijk kun je ook een losse afspraak boeken door mij een persoonlijk bericht te sturen.

Tarieven

Je investering voor een les van een uur is 50 euro. De reiskosten zijn door het aansluiten bij een van de lesroutes gegarandeerd laag (van 8 euro als je om de hoek zit tot 20 euro voor de andere kant van het land).

Ontvang een alert bij les in jouw buurt

Direct aanmelden voor een les

Mitzi’s ervaring:

 

 

 

 

 

 

 

 

Train je paard met positieve bekrachtiging
Tijdens de les werken toe naar de dromen die jij hebt met je paard. Denk bijvoorbeeld aan het werken in vrijheid, balansoefeningen of het werken aan een gedragsprobleem. Hierbij vormen de oefeningen van clickertraining de basis voor duidelijke communicatie van jou naar je paard én andersom. Door de aandacht voor lichaamstaal, timing en vriendschap leer je je paard van een nieuwe kant kennen.

les clickertraining positieve bekrachtiging paard gelderland overijssel utrechtBenodigdheden
Tijdens de les maken we gebruik van een clicker, beloningstas, voerbeloningen en een targetstick. Bij je eerste les mag je de spullen ook van mij lenen, deze zijn over te kopen. Op aanvraag kan ik ook grotere obstakels meenemen zoals een vrijheidsdressuurblok of wipwap, waar we mee aan de slag kunnen als je al meer gevorderd bent.

Kosten
Een uur privéles kost 50 euro (andere lesduren in overleg). Wil je tegelijk met iemand anders les? Dit is €37,50 per persoon. De reiskosten voor deelname aan een lesroute variëren per route. Kijk hieronder onder het kopje ‘Wanneer ben ik weer bij jou in de buurt’ om te zien hoe dit voor jouw regio zit.

Lesroute planning
Je bent altijd welkom voor een kennismaking met mijn lessen, maar ook als vaste deelnemer aan een route. Wil je meedoen aan een lesdag, dan kun je hier je les boeken. In mijn agenda vind je een overzicht van komende lesdagen.

Neem je deel aan een lesroute, dan neem ik gewoonlijk binnen 3 werkdagen contact met je op en bespreken we een lestijd. Deze tijd is onder voorbehoud, omdat ik ongeveer een week voor de lesdag een definitieve planning maakt. Je ontvangt dan een berichtje mocht ik met je willen overleggen over een wijziging in je lestijd.