Lesroutes

Regelmatige les in het werken mles positieve bekrachtiging clickertraininget positieve bekrachtiging geeft een boost aan de samenwerking tussen jou en je paard! Boek echt vooruitgang en werk aan jullie doelen door deel te nemen aan een lesroute bij jou in de buurt. Op deze pagina vind je alle informatie over de lesroutes van Effectief Trainen. De meeste lesroutes vinden standaard maandelijks plaats. Natuurlijk kun je ook een losse les boeken door mij een persoonlijk bericht te sturen.

Wanneer ben ik weer bij jou in de buurt:

Gelderland-midden: 1 en 3e donderdag v/d maand
Gelderland-Veluwe: 2e donderdag v/d maand
Gelderland-Nijmegen: 4e vrijdag v/d maand
Overijssel: 2e vrijdag v/d maand
Utrecht: laatste zaterdag v/d maand
Zuid-Holland: laatste zaterdag v/d maand
Flevoland: 2e donderdag v/d maand
Drenthe/Friesland/Groningen: 1e zaterdag v/d oneven maanden
Noord-Brabant: 4e vrijdag v/d maand
Zeeland/Limburg/Noord-Holland: op aanvraag

Meld je aan voor een lesroute

Ontvang een alert bij les in jouw buurt

Train je paard met positieve bekrachtiging
Tijdens de les werken toe naar de dromen die jij hebt met je paard. Denk bijvoorbeeld aan het werken in vrijheid, balansoefeningen of het werken aan een gedragsprobleem. Hierbij vormen de oefeningen van clickertraining de basis voor duidelijke communicatie van jou naar je paard én andersom. Door de aandacht voor lichaamstaal, timing en vriendschap leer je je paard van een nieuwe kant kennen.

les clickertraining positieve bekrachtiging paard gelderland overijssel utrechtTijdens de les maken we gebruik van een clicker, voerbeloningen en een targetstick. Bij je eerste les mag je de spullen ook van mij lenen, deze zijn over te kopen. Op aanvraag kan ik ook grotere obstakels meenemen zoals een vrijheidsdressuurblok of wipwap, waar we mee aan de slag kunnen als je al meer gevorderd bent.

Kosten
Een uur privéles kost 50 euro (andere lesduren in overleg). Wil je tegelijk met iemand anders les? Dit is €37,50 per persoon. De reiskosten voor deelname aan een lesroute variëren per route. Neem contact op als je wilt weten hoe dit voor jou zit.

Planning & bevestigen deelname
Neem je deel aan een lesroute, dan bespreken we in overleg een lestijd. In de week voor de lesdag ontvang je een berichtje met het tijdschema en betalingsgegevens. Voor het succesvol verlopen van de lesdag is het belangrijk dat je je deelname officieel bevestigt door het lesgeld over te maken. Vanaf dat moment ben je officieel ingepland voor de lesdag.
Zijn er omstandigheden waardoor je moet afmelden, doe dit dan meer dan 48 uur voor het begin van je les. Hierna is teruggave van het lesgeld niet mogelijk, alleen van de reiskosten. Wel mag je iemand anders regelen die de les van je overneemt.