les aanbod effectief trainen paardentraining grondwerk

Wil jij werken aan een betere band met je paard? Effectief Trainen biedt verschillende opties om jou en je paard optimaal te begeleiden: je paard in training, privéles en online begeleiding. Alle drie draaien ze om vertrouwen en begrip voor je paard, het werken met positieve bekrachtiging en het leertempo van jouw paard. Zo kun je er zeker van zijn dat zowel jij als je paard een fijne tijd hebben! Ontdek hieronder welke optie goed bij jullie past!

Paard in training

Laat mij je helpen! Met liefde en geduld leer ik je paard nieuwe vaardigheden, zoals trailerladen, met zelfvertrouwen op wandeling of buitenrit gaan, of rustig stilstaan en meelopen aan het halster. Zodat je zeker weet dat het goed gebeurt, en vanuit een stevige basis daarna zelf verder kan met je maatje.

Lees meer      Boek een gratis introductiesessie

Privéles

Wil jij de relatie met je paard verdiepen en in vrijheid samenwerken? Tijdens de les werken toe naar de dromen die jij hebt met je paard. Daarbij vormen de oefeningen van clickertraining de basis voor duidelijke communicatie van jou naar je paard én andersom. Door de aandacht voor lichaamstaal, timing en vriendschap leer je je paard van een nieuwe kant kennen!

Lees meer      Stel jouw lesroute alert in

Online begeleiding
Als je intensieve begeleiding wilt om zowel jezelf als je paard te ontwikkelen. We kijken naar jouw eerder gefilmde training en ik leg je tot in detail uit hoe je verdere vooruitgang kunt boeken. Inclusief handig stappenplan.

Lees meer      Ontvang een gratis introductiesessie