Aanbod

Grondwerkles

Tijdens de les werken toe naar de dromen die jij hebt met je paard. Daarbij vormen de oefeningen van clickertraining de basis voor duidelijke communicatie van jou naar je paard én andersom. Door de aandacht voor lichaamstaal, timing en vriendschap leer je je paard van een nieuwe kant kennen!

Aanrader: schrijf je in voor een lesroute alert en mis nooit meer een lesroute bij jou in de buurt!

Lesroute alert

Met je eigen paard:
Privéles van 60 minuten €40,- (excl. reiskosten)*
Duoles van 60 minuten €30,- p.p. (excl. reiskosten)*
Privéles van 30 minuten €30,- (alleen mogelijk binnen 15 km van postcode 6717HT of bij meerdere lesklanten op de locatie, excl. reiskosten)*

Met een paard van Effectief Trainen:
Privéles van 60 minuten €45,-
Privéles van 30 minuten €25,-

De ervaring van Monique:

“Net begonnen met lessen bij Ananja. Ze begint bij de basis, en werkt vanuit daar verder. Ze neemt de tijd om je dingen uit te leggen en laat je ook veel oefenen. Tijdens het oefenen geeft ze veel feedback: ze geeft aan wat goed ging en wat je de volgende keer beter kan doen. Aan het eind van de les maak je samen trainingsplannen. Ik vind dit heel fijn, want dan weet ik precies wat ik moet trainen en waar ik naar toe train. Ik ga zeker meer lessen bij haar volgen!”

 

Lesroute alert

Workshop clickertraining
Om een goede start te maken met clickertraining, is een workshop fijn zodat we de basis van het clickeren uitgebreid door kunnen nemen. Tijdens de workshop train je niet alleen met je paard, maar ook met elkaar als deelnemers om zo nog beter te begrijpen hoe clickertraining werkt. We maken een persoonlijk trainingsplan voor jou en je paard zodat je vol aan de slag kunt! Deze dagworkshop duurt van 10.00-16.30. De workshop kan plaatsvinden op jouw eigen locatie of op de locatie van Effectief Trainen in Bennekom, waar je ook met ervaren clickerpaarden kunt werken.

Workshop clickertraining op jouw locatie: €85,- per deelnemer, 3 tot 6 deelnemers (excl. reiskosten)*
Workshop clickertraining op de locatie van Effectief Trainen: €99,- per deelnemer, 2 tot 4 deelnemers (incl. lunch in de theetuin)

De ervaring van Annemieke:

“Vandaag de workshop clickertraining gevolgd. Goede afwisseling tussen theorie en oefenen. Na een dag heb ik ruim voldoende informatie en inspiratie om te gaan starten met m’n eigen paard. Aanrader.”

Workshop horse agility
Als je de workshop clickertraining gevolgd hebt of je paard de basis van het clickertraining kent, kun je de workshop horse agility volgen! Tijdens deze workshop leggen we de basis voor het afleggen van een behendigheidsparcours in complete vrijheid. Daarbij leer je hoe je je paard voorbereid op het nemen van obstakels zoals de slalom, de wip en het gordijn. Deze dagworkshop duurt van 10.00-16.30. De workshop kan plaatsvinden op jouw eigen locatie of op de locatie van Effectief Trainen in Bennekom, waar je ook met ervaren clickerpaarden kunt werken.

Workshop horse agility op jouw locatie: €85,- per deelnemer, 3 tot 6 deelnemers (excl. reiskosten)*
Workshop horse agility op de locatie van Effectief Trainen: €99,- per deelnemer, 2 tot 4 deelnemers (incl. lunch in de theetuin)

Paard in training
Wanneer u graag wilt dat uw paard bepaalde vaardigheden aangeleerd krijgt, kan ik bij u op locatie langskomen om het paard te trainen. Hierbij werk ik met een vooraf vast te stellen tarief voor het volledig trainen van de gewenste oefening.

Tarief in overleg

Andere wensen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

*Reiskosten zijn €0,20 per gereisde kilometer. Woon je binnen 15 km van Ede (6717HT)? Dan betaal je geen reiskosten.