Diensten

Privéles
Tijdens de les werken we aan de trainingsdoelen die jij hebt met je paard. Daarbij vormen de basisoefeningen van clickertraining het uitgangspunt. Privéles is mogelijk in de provincies Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland, daarbuiten wanneer er meerdere lessen gecombineerd kunnen worden.
€25,- voor 1 uur les (excl. reiskosten van €0,20 per gereisde kilometer)
€17,50 p.p. voor 1 uur les met twee personen (excl. reiskosten van €0,20 per gereisde kilometer)

De ervaring van Monique:

Net begonnen met lessen bij Ananja. Ze begint bij de basis, en werkt vanuit daar verder. Ze neemt de tijd om je dingen uit te leggen en laat je ook veel oefenen. Tijdens het oefenen geeft ze veel feedback: ze geeft aan wat goed ging en wat je de volgende keer beter kan doen. Aan het eind van de les maak je samen trainingsplannen. Ik vind dit heel fijn, want dan weet ik precies wat ik moet trainen en waar ik naar toe train. Ik ga zeker meer lessen bij haar volgen!

Online begeleiding
Heb je geen mogelijkheid om instructie in clickertraining bij je thuis te krijgen, dan is online begeleiding een mooi alternatief. Maak een filmpje van maximaal 5 minuten van de oefening waar je aan wilt werken. We gaan dit dan samen bespreken, zodat je weer vooruit kunt in je training!
€15,- per ingestuurde video (ouder dan 18)
€7,50,- per ingestuurde video (18 of jonger)

Lol met je knol-les
Deze lessen zijn speciaal voor kinderen die bijvoorbeeld voorbereid willen worden op het paardrijden op de manege of gewoon helemaal paardengek zijn. De lessen worden op de locatie van Effectief Trainen gegeven. Je gaat samen met shetlander Swa aan de slag om er achter te komen hoe je een pony verzorgt, met je mee laat lopen en de leukste kunstjes laat doen! Aan de hand van je interesse kan de focus meer op basis omgang, grondwerk, rijden of spelletjes liggen. Een combinatie daarvan is uiteraard ook mogelijk.
€20,- voor 1 uur les
€180,- voor een tienrittenkaart

Workshop clickertraining
Om een goede start te maken met clickertraining, is een workshop fijn zodat we de basis van het clickeren uitgebreid door kunnen nemen. Tijdens de workshop train je niet alleen met je paard, maar ook met elkaar als deelnemers om zo nog beter te begrijpen hoe clickertraining werkt.
€60,- per deelnemer, 2 tot 6 deelnemers (excl. reiskosten)

Workshop horse agility
Als je de workshop clickertraining gevolgd hebt of je paard de basis van het clickertraining kent, kun je de workshop horse agility volgen! Tijdens deze workshop leggen we de basis voor het afleggen van een behendigheidsparcours in complete vrijheid. Daarbij leer je hoe je je paard voorbereid op het nemen van obstakels zoals de slalom, de wip en het gordijn.
€60,- per deelnemer, 2 tot 6 deelnemers (excl. reiskosten)

Paard in training
Wanneer u graag wilt dat uw paard bepaalde vaardigheden aangeleerd krijgt, kan ik bij u op locatie langskomen om het paard te trainen. Hierbij werk ik met een vooraf vast te stellen tarief voor het volledig trainen van de gewenste oefening. No cure, no pay – u betaalt wanneer uw paard dit volledig onder de knie heeft. Een paard in training zetten is mogelijk wanneer uw paard zich niet meer dan 20 kilometer vanaf postcode 6717HT bevind.
Tarief in overleg

Andere wensen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!