Lesvoorwaarden

Boeken van je les

Een kennismakingsles of losse les boek je via het aanmeldformulier op mijn website. Via dit formulier kun je ook meteen betalen, dit gaat via Ideal. Ook wanneer je dus een mondelinge afspraak maakt met mij, zal ik je vragen daar je les aan te melden. Zo hou ik mijn administratie op orde 🙂
Meld je je aan voor het lespakket, dan krijg je een factuur toegezonden.

Lesroute planning

Na het boeken van je les, neem ik gewoonlijk binnen 3 werkdagen contact met je op. We bespreken dan het tijdstip van je les. Omdat ik werk met een lesroute planning waar verschillende mensen op één dag aan deelnemen, is de tijd van je les onder voorbehoud van wijzigingen. Veranderd er nog iets in de planning, dan zal ik ongeveer een week van te voren contact met je opnemen om een gewijzigde tijd voor te stellen.

Lesroutes gaan door vanaf drie deelnemers. Lukt dat niet, dan zal ik de datum van de lesroute verplaatsen of de route samenvoegen met een andere lesroute. Mocht dit het geval zijn, dan zal ik daar uiterlijk de maandag vóór de oorspronkelijke lesroute datum contact met je over opnemen. We verplaatsen dan in overleg je les.

Tarieven

Kennismakingsles (60 minuten):  €50,- (excl. reiskosten)
Lespakket hooibrok – pakket van 5 lessen van 60 minuten met extra ondersteuning tussendoor : €79,-/les (incl. reiskosten en bonussen)
Lespakket wortel – pakket van 5 lessen van 90 minuten en 5 online lessen van 40 minuten: €67,40/les (incl. reiskosten en bonussen)
Losse privéles (60 minuten): €65,- (excl. reiskosten)

Reiskosten

Bij het deelnemen aan een lesroute betaal je een vast en voordelig reiskosten tarief:
– Binnen 20 km van postcode 6703: €8,-
– Provincies Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht en Overijssel: €16,-
– Provincies Drenthe, Friesland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Zeeland: €20,-

Bij het boeken van een afspraak buiten een lesroute dag om, betaal je €0,20 per gereden kilometer.

Les verzetten of annuleren

Zijn er omstandigheden waardoor je moet afmelden? Doe dit dan zo snel mogelijk! Bij het afspreken van je les hou ik namelijk een plek in mijn agenda voor je vrij, die op korte termijn niet goed op te vullen is.

Meld je je af meer dan 48 uur voor je les, dan kun je je les zonder extra kosten verzetten. Wil je de les annuleren zonder een nieuwe afspraak te plannen, dan zal 100% van het betaalde bedrag teruggestort worden op je rekening. Wil je je lespakket annuleren, dan ontvang je 50% van het betaalde bedrag van de nog openstaande lessen terug. Ik streef ernaar bedragen van geannuleerde lessen binnen 5 werkdagen terug te storten.

Meld je je minder dan 48 uur voor je les af, dan kun je je les vervangen door een online les.
Je online les is geldig tot twee maanden na de oorspronkelijke datum van je les. Je kunt deze dus tot die tijd boeken via deze link.

Wil je je lespakket stopzetten? Dan ontvang je 50% van het resterende lesbedrag terug.

Weersomstandigheden

Is het weer erg koud/nat/heet? Geen nood, we passen de les gewoon aan aan de mogelijkheden. Ook wanneer het weer niet ideaal is, zal ik een geschikte invulling voor je les kiezen.
In extreme weersomstandigheden waarvan ik inschat dat de les echt niet veilig gegeven kan worden, zal ik zelf contact met je opnemen om de les te verplaatsen.