Lesvoorwaarden

Boeken van je les

Een kennismakingsles boek je via het aanmeldformulier op mijn website. Via dit formulier kun je ook meteen betalen, dit gaat via Ideal. Ook wanneer je dus een mondelinge afspraak maakt met mij, zal ik je vragen daar je les aan te melden. Zo hou ik mijn administratie op orde 🙂

Lesroute planning

Na het boeken van je les, neem ik gewoonlijk binnen 3 werkdagen contact met je op. We bespreken dan het tijdstip van je les. Omdat ik werk met een lesroute planning waar verschillende mensen op één dag aan deelnemen, is de tijd van je les onder voorbehoud van wijzigingen. Veranderd er nog iets in de planning, dan zal ik ongeveer een week van te voren contact met je opnemen om een gewijzigde tijd voor te stellen.

Lesroutes gaan door vanaf drie deelnemers. Lukt dat niet, dan zal ik de datum van de lesroute verplaatsen of de route samenvoegen met een andere lesroute. Mocht dit het geval zijn, dan zal ik daar uiterlijk de maandag vóór de oorspronkelijke lesroute datum contact met je over opnemen. We verplaatsen dan in overleg je les.

Tarieven

Een privéles is standaard 60 minuten, dit kost €50,-.
Met een leskaart kun je vijf keer lessen met 10% korting.
Les- en trainingstrajecten kunnen een afwijkend tarief hebben.
Wil je samen met iemand anders les op dezelfde locatie? Jullie kunnen dan kiezen of jullie tegelijk les willen (€37,50 p.p. voor 60 minuten) of beide een eigen privéles.

Bij het deelnemen aan een lesroute betaal je een vast en voordelig reiskosten tarief.
Bij het boeken van een losse les betaal je €0,20 per gereden kilometer. Is de stal binnen 10 kilometer van postcode 6703, dan vervallen de reiskosten.

Les verzetten of annuleren

Zijn er omstandigheden waardoor je moet afmelden? Doe dit dan zo snel mogelijk! Bij het afspreken van je les hou ik namelijk een plek in mijn agenda voor je vrij, die op korte termijn niet goed op te vullen is.

Meld je je af meer dan 48 uur voor je les, dan kun je je les zonder extra kosten verzetten. Wil je de les annuleren zonder een nieuwe afspraak te plannen, dan zal 100% van het betaalde bedrag teruggestort worden op je rekening. Wil je je leskaart of traject annuleren, dan ontvang je 50% van het betaalde bedrag van de nog openstaande lessen terug. Ik streef ernaar bedragen van geannuleerde lessen binnen 5 werkdagen terug te storten.

Meld je je minder dan 48 uur voor je les af, dan kun je je les vervangen door een online les.
Je online les is geldig tot twee maanden na de oorspronkelijke datum van je les. Je kunt deze dus tot die tijd boeken via deze link.

Weersomstandigheden

Is het weer erg koud/nat/heet? Geen nood, we passen de les gewoon aan aan de mogelijkheden. Ook wanneer het weer niet ideaal is, zal ik een geschikte invulling voor je les kiezen.
In extreme weersomstandigheden waarvan ik inschat dat de les echt niet veilig gegeven kan worden, zal ik zelf contact met je opnemen om de les te verplaatsen.