Koop je ticket – Blij in Beweging

evenement clickertraining paarden trainen

 

 

 

 

 

 

 

Let op: i.v.m. onzekerheid over de coronamaatregelen is de Clickerconferentie verplaatst naar 28 augustus 2021. Ticketverkoop is voorlopig tijdelijk gesloten tot meer bekend is over versoepeling van de coronamaatregelen voor het ontvangen van een grotere groep bezoekers. Weet je al dat je bij de Clickerconferentie wilt zijn als er meer bezoekers bij kunnen zijn? Reserveer dan alvast een plek door te mailen of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan zal ik je als eerste op de hoogte stellen wanneer de ticketverkoop open gaat.

Voorwaarden ticketverkoop:

  • Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor je ticket wanneer je niet meer blijkt te kunnen. Alleen in het geval van annulering van het evenement (door hinderende maatregelen, zie hieronder) krijg je je ticket terug vergoed. Je mag je ticket doorverkopen, hier kunnen we je bij helpen.
  • Eén maand voor het evenement zal beslist worden of de maatregelen voldoende ruimte laten voor live doorgang van het evenement. Mocht dit niet zo zijn, dan zal de conferentie verplaatst worden of online gaan. Bij verplaatsing krijg je de optie om de ticketprijs 100% terug vergoed te krijgen als je op de nieuwe datum niet kunt. Bij online doorgang krijg je standaard 30% van de ticketprijs terug vergoed.
  • Een uitzondering voor Belgische deelnemers: mocht vanaf vier weken voor het evenement uit regelgeving blijken dat het Belgische deelnemers niet is toegestaan naar Nederland te reizen voor bezoeken korter dan 24 uur zonder daarvoor in quarantaine te gaan, is volledige vergoeding van het ticket mogelijk. Is het mogelijk af te reizen voor bezoeken van 24 uur zonder quarantaine, maar is er wel een testresultaat nodig bij afreizen per auto, dan is er geen vergoeding mogelijk.