Koop je ticket – Blij in Beweging

evenement clickertraining paarden trainen

 

 

 

 

 

 

 


Koop hieronder jouw ticket voor de Clickerconferentie op zaterdag 28 augustus 2021!

Vul onderstaande formulier in om te betalen. De betaling wordt gedaan via iDeal. Is het voor jou niet mogelijk om met iDeal te betalen, bijvoorbeeld omdat je uit België komt? Neem dan even contact met me op, dan regelen we het via bankoverschrijving.Na je aankoop sta je automatisch ingeschreven. Als er belangrijke updates over het evenement zijn, ontvang je deze via mail.

Na je aankoop ontvang je een automatische mail met bevestiging. Mocht je deze mail niet ontvangen, neem dan even contact met mij op.

Adresgegevens (alleen als je een factuur wilt ontvangen):

Bedrag € -

Voorwaarden ticketverkoop:

  • Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor je ticket wanneer je niet meer blijkt te kunnen. Alleen in het geval van annulering van het evenement (door hinderende maatregelen, zie hieronder) krijg je je ticket terug vergoed. Je mag je ticket doorverkopen, hier kunnen we je bij helpen.
  • Eén maand voor het evenement zal beslist worden of de maatregelen voldoende ruimte laten voor live doorgang van het evenement. Mocht dit niet zo zijn, dan zal de conferentie verplaatst worden of online gaan. Bij verplaatsing krijg je de optie om de ticketprijs 100% terug vergoed te krijgen als je op de nieuwe datum niet kunt. Bij online doorgang krijg je standaard 30% van de ticketprijs terug vergoed. Update 4 augustus 2021: de Clickerconferentie op 28 augustus gaat live door.
  • Een uitzondering voor Belgische deelnemers: mocht vanaf vier weken voor het evenement uit regelgeving blijken dat het Belgische deelnemers niet is toegestaan naar Nederland te reizen voor bezoeken korter dan 24 uur zonder daarvoor in quarantaine te gaan, is volledige vergoeding van het ticket mogelijk. Is het mogelijk af te reizen voor bezoeken van 24 uur zonder quarantaine, maar is er wel een testresultaat nodig bij afreizen per auto, dan is er geen vergoeding mogelijk.