Koop je ticket – Dapper bij de dierenarts

Clickerconferentie lezing en clinic medische training

Koop hieronder jouw ticket voor de Clickerconferentie op zaterdag 5 maart 2022!
Vul onderstaande formulier in om te betalen. De betaling wordt gedaan via iDeal. Is het voor jou niet mogelijk om met iDeal te betalen, bijvoorbeeld omdat je uit België komt? Neem dan even contact met me op, dan regelen we het via bankoverschrijving.Na je aankoop sta je automatisch ingeschreven. Als er belangrijke updates over het evenement zijn, ontvang je deze via mail.

Na je aankoop ontvang je een automatische mail met bevestiging. Mocht je deze mail niet ontvangen, neem dan even contact met mij op.

Adresgegevens (alleen nodig als je een factuur wilt ontvangen):
Bedrag € -

Voorwaarden ticketverkoop:

  • Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor je ticket wanneer je niet meer blijkt te kunnen. Je mag je ticket wel doorverkopen, hier kunnen we je bij helpen. Alleen in het geval van annulering van het evenement (door hinderende coronamaatregelen) krijg je je ticket terug vergoed, of wanneer we genoodzaakt zijn een 2G systeem te gaan gebruiken.
  • Eén maand voor het evenement zal beslist worden of de maatregelen voldoende ruimte laten voor live doorgang van het evenement. Mocht dit niet zo zijn, dan zal de conferentie verplaatst worden of online gaan. Bij verplaatsing krijg je de optie om de ticketprijs 100% terug vergoed te krijgen als je op de nieuwe datum niet kunt. Bij online doorgang krijg je standaard 30% van de ticketprijs terug vergoed en het eventuele extra betaalde bedrag om als deelnemer met paard mee te doen.