Koop je ticket – Blij in Beweging

Evenement over clickertraining voor paarden

 

 

 

 

 

 

 

Vul onderstaande formulier in om jouw ticket voor de Clickerconferentie te kopen! Dit kan met iDeal, kun je hier niet mee betalen, bijvoorbeeld omdat je uit België komt, neem dan even contact op.

Na je aankoop sta je automatisch ingeschreven. Je ontvangt t.z.t. meer informatie over je deelname, houdt ondertussen social media in de gaten 🙂

Let op:

  • De conferentiedag op 5 juni is uitverkocht. I.v.m. onzekerheid over de coronamaatregelen zal voor beide data een maximum van 30 bezoekers aangehouden worden, wees er dus snel bij voor 12 juni! Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar.

Annuleringsregeling:

  • Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen voor je ticket wanneer je niet meer blijkt te kunnen. Alleen in het geval van annulering van het evenement (door hinderende maatregelen, zie hieronder) krijg je je ticket terug vergoed. Je mag je ticket doorverkopen, hier kunnen we je bij helpen.
  • Eén maand voor het evenement zal beslist worden of de maatregelen voldoende ruimte laten voor live doorgang van het evenement. Mocht dit niet zo zijn, dan zal de conferentie verplaatst worden of online gaan. Bij verplaatsing krijg je de optie om de ticketprijs 100% terug vergoed te krijgen als je op de nieuwe datum niet kunt. Bij online doorgang krijg je standaard 30% van de ticketprijs terug vergoed.
  • Een uitzondering voor Belgische deelnemers: mocht vanaf vier weken voor het evenement uit regelgeving blijken dat het Belgische deelnemers niet is toegestaan naar Nederland te reizen voor bezoeken korter dan 24 uur zonder daarvoor in quarantaine te gaan, is volledige vergoeding van het ticket mogelijk. Is het mogelijk af te reizen voor bezoeken van 24 uur zonder quarantaine, maar is er wel een testresultaat nodig bij afreizen per auto, dan is er geen vergoeding mogelijk.

Adresgegevens (alleen als je een factuur wilt ontvangen):
Bedrag € -