Workshop ‘De basis voorbij’

Van ‘click, treat, repeat’ naar ‘click, treat, grow’!

Zou je graag meer leren over hoe je de basisoefeningen inzet naar het werken aan jouw trainingsdoel met je paard? Hebben jullie een begin gemaakt met clickertraining en kun je niet wachten om verder te groeien?

Dan is de dagworkshop ‘De basis voorbij’ iets voor jou!

Tijdens deze workshopdag leer je:

  • Wanneer de basis goed genoeg is om door te kunnen
  • Hoe je jouw trainingsdoel praktisch vormgeeft
  • Hoe vaak en wat je gaat oefenen met je paard
  • Hoe je voorkomt dat je blijft hangen in het belonen voor dezelfde oefening

Beter samenwerken met je paardWat maakt deze workshop uniek? Dat is dat je onder begeleiding van Ananja aan de slag met gaat met verschillende werkvormen. We beginnen met theorie, waarna je samen met de andere aanwezigen met elkaar techniekoefeningen doet. Lachen gegarandeerd! Hierna zie je hoe de oefeningen in de praktijk werken en ga je zelf met een van de pony’s aan de slag. Door deze verschillende werkvormen ga je niet alleen de principes achter clickertraining begrijpen, maar ze ook beter kunnen toepassen.

workshop clickertrainingDe workshop ‘De basis voorbij’ is op zaterdag 13 juli 2024 en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De locatie is in Bennekom (midden-Nederland) op mijn sfeervolle mini paddock paradise waar paardenwelzijn hoog in het vaandel staat. We werken in een klein groepje van maximaal vijf andere enthousiaste clickertrainers. Zo leer je niet alleen veel, maar is er ook alle ruimte om je vragen te stellen en kun je elkaar leren kennen.

leren clickertrainen zonder eigen paardVoor deze dag hoef je geen eigen paard mee te nemen, je werkt met mijn pony Swa of een van de andere pony’s die Effectief Trainen mag inzetten. Als je het leuk vind, behoort een eigen paard meebrengen wel tot de mogelijkheden. De kosten zijn 100 euro, dit is inclusief lunch.

Wil jij een beter idee van wat je gaat trainen met je paard en waarom? Ben je bereid een dag lang investeren in je trainersvaardigheden? Zodat je aan het einde van de dag staat te popelen om weer met je eigen paard verder te clickeren?

Stuur mij dan een mail om je aan te melden!

De eerstvolgende keer dat ik deze workshop organiseer is op zaterdag 13 juli 2024. Er zijn momenteel nog 2 plekken beschikbaar, dus aarzel niet te lang als je mee wilt doen!