Aanmelden lestraject ‘Vrolijk voeren in vrijheid’

Ja, ik wil graag een goede basis leggen in clickertraining met mijn paard!

Met het invullen van dit formulier geef je je officieel op voor het lestraject! We gaan dan het komende jaar samen op pad. We beginnen bij targetten en ontspanning rondom voerbeloningen. Vervolgens gaan we verder met andere basisoefeningen zoals volgen en je paard naar een target sturen om een sterke basis te leggen. Bereid je voor op een leerrijke en hele leuke tijd!

Na het aanmelden kun je betalen door middel van een factuur die je per mail ontvangt. We zullen ook samen jouw lessen in gaan plannen.

Het hooibroktraject bestaat uit 5 lessen van 60 minuten en een stap-voor-stap trainingsplan met vijf instructievideo’s (€395,-). Het worteltraject bestaat uit 5 lessen van 90 minuten en een stap-voor-stap plan met vijf instructievideo’s. Hiernaast heb je toegang tot een online trainingsdagboek met wekelijks de mogelijkheid om mij al je vragen te stellen. Als bonussen ontvang je een pakket met mijn favoriete trainingsspullen en deelname aan een gezellige en inspirerende clickertraining dag bij mij op stal (€674,-).

Lesvoorwaarden zijn hier te vinden