Inschrijfformulier clinic Balans & Proprioceptie

clinic paard grondwerk balans proprioceptie positieve bekrachtiging

 

 

 

 

 

 

 

Leuk dat jij deze clinic wilt bijwonen! Je gaat tijdens deze dag alles leren over hoe je de balans en proprioceptie van jouw paard kunt verbeteren met training. Vul hieronder je gegevens voor het verwerken van je aanmelding.

Straat, huisnummer, postcode en plaats.
Kosten zijn incl. lunch, koffie en thee en BTW. Deelname zonder eigen paard is vol, geef je op voor de wachtlijst door te mailen naar ananja@effectief-trainen.nl en zodat je automatisch bericht ontvangt wanneer de volgende clinic plaats vind.
Ruwvoer voor je paard dient zelf meegebracht te worden.
Deelname aan de clinic is officieel na ontvangst van de betaling door Effectief Trainen. Je ontvangt binnen drie werkdagen meer informatie over je deelname en betaling. Je betaling dient binnen 14 dagen na verzending van de factuur én uiterlijk op 27 september voldaan te worden. Deelname aan deze clinic is op eigen risico. Neem je deel met je eigen paard, dan dient dit paard fysiek gezond te zijn om de paardenwippen en andere in te zetten obstakels te betreden. Effectief Trainen behoudt zich voor indien noodzakelijk de clinic te annuleren, in welk geval deelnemers het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort krijgen.