Koop direct jouw ticket – workshop stimulus controle

Tijdens de workshop stimulus controle leer je hoe je je paard begeleid om de juiste oefening op het juiste moment te tonen. Deze workshop vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024. Via het onderstaande formulier bestel en betaal je jouw workshop ticket(s) met iDEAL.

Vroegboek bonus
Boek je de workshop vóór 16 december 2023? Dan ontvang je als bonus ook toegang tot mijn masterclass ‘Jouw trainingsplan voor 2024’!

Hierin ga ik jou laten zien hoe je er voor kunt zorgen dat je je paard met succes én plezier gaat trainen. Ook leer je hoe je het werken naar jouw trainingsdoelen volhoudt, ondanks modder en tijdsgebrek. De masterclass vind plaats op donderdag 21 december om 19.30 uur.

 

Aanmeldformulier

Totaal € -

Workshop voorwaarden

  • Tickets zijn tot een maand voor de datum van de workshop te annuleren met 100% retournering van de ticketprijs. Bij annulering minder dan een week voor de datum van de workshop wordt 50% van de prijs van het ticket teruggestort.
  • Tickets mogen doorgegeven worden aan anderen, mits Effectief Trainen hiervan op de hoogte wordt gesteld.
  • Effectief Trainen behoud zich het recht voor om de workshop bij slechte weersomstandigheden of andere onvoorziene omstandigheden te annuleren of te verplaatsen. In het geval van annulatie door Effectief Trainen wordt het volledige ticketbedrag teruggestort.

Workshop informatie