Effectief Trainen proudly presents..

Steeds meer paardeneigenaren hebben van clickertraining gehoord en passen het toe op een of meerdere onderdelen van de training van hun paard. Clickertraining is ontzettend leuk om te doen voor jou en je paard, maar er zijn ook dingen die wat meer denkwerk kosten. Hoe ga je ingewikkeldere oefeningen aan je paard aanleren? Hoe kun je anderen helpen om de overgang van meer traditionele manieren van training naar het clickeren te maken? En zou het niet fijn zijn om af en toe met andere trainers te kunnen sparren?

Voor vragen zoals deze organiseert Effectief Trainen op zaterdag 27 januari 2018 een conferentie met als thema ‘Op hoger plan’! De conferentie belooft een informatieve en gezellige dag te worden waar je wordt uitgedaagd om mee te denken over de toekomst van clickertraining met paarden.

Wat: lezingen door Inge Teblick en Sam Turner, discussierondes, trainersspellen, netwerken en meer
Voor wie: (professionele) paardentrainers en paardeneigenaren. Het is handig als je kennis hebt van de basis van clickertraining om zo goed mogelijk deel te kunnen nemen aan de conferentie. Je kennis schaaf je bij door bijvoorbeeld op de site van spreekster Inge Teblick te kijken.
Waar:
De Schuilplaats Ede, Gelderland. Het gebouw ligt aan de Otterloseweg 18a 6718ZM Ede. Ben je met het openbaar vervoer, dan is het in 10 tot 20 minuten te bereiken vanaf de treinstations in Ede.
Wanneer:
zaterdag 27 januari 2018 van 09.00-18.00
Kosten:
65 euro, jongeren onder de 25 60 euro. Tickets zijn inclusief lunch, hapjes en drankjes. Let op: schrijf je nog in november in zodat je je kaartje voor early bird tarief kunt kopen!
Tickets kunnen niet geretourneerd worden, maar mogen wel overgedragen worden aan iemand anders.
Hoe:
schrijf je in door op deze link te klikken en het formulier in te vullen.