Clickerconferentie

 

rijden met de clicker paard trainenclickertraining evenement kippen trainen

Effectief Trainen heeft inmiddels twee succesvolle edities van de ‘Clickerconferentie’ georganiseerd! Paardentraining met positieve bekrachtiging is in opkomst omdat het een manier van trainen is om paarden op een manier die vrij van dwang is oefeningen aan te leren en hun welzijn te verhogen. Dat is trainen voor de toekomst. Door het bijeenbrengen van trainers met vernieuwende concepten, wil Effectief Trainen met de Clickerconferentie een platform bieden voor iedereen die werkt met of interesse heeft in clickertraining voor paarden.

De derde editie van dit unieke evenement zal in 2021 plaatsvinden.

Blijf op de hoogte van de nieuwe editie

Lees het artikel van Level Up

Wat: interactieve en unieke lezingen rondom het trainen van paarden met positieve bekrachtiging, discussierondes, netwerken en de diepte in gaan. Hoe het programma van de tweede Clickerconferentie eruit zag zie je hier.
Wanneer: de derde editie van de Clickerconferentie zal in 2021 georganiseerd worden
Voor wie: iedere professional of paardeneigenaar die zich wil verdiepen in paardvriendelijke training. Het is handig als je kennis hebt van de basis van clickertraining om zo goed mogelijk deel te kunnen nemen aan de conferentie. Je kennis schaaf je bij door bijvoorbeeld op de site van Inge Teblick te kijken.

pfergo ergotherapie paard clickerconferentie lezingfysiotherapie ruiter paard advies clickerconferentie