Clickerconferentie

Na het succes van de eerste conferentie van Effectief Trainen zal op 26 januari 2019 de tweede editie plaatsvinden! Dit jaar is het thema ‘Het nieuwe revalideren’. Klik hier om je ticket te reserveren.

Werken met positieve bekrachtiging biedt veel nieuwe mogelijkheden voor zowel mentale als fysieke revalidatie. Laat je meenemen in deze wonderlijke wereld in een interactief en afwisselend programma. Van fitness obstakel tot gymnastiseren in vrijheid, er is zoveel te ontdekken!
Belangrijke informatie over de Clickerconferentie vind je hieronder, nieuwtjes lees je op de evenementpagina op Facebook.

Wat: interactieve lezingen o.a. door PFERGO, Janneke Koekhoven en Sandra Poppema. Discussierondes, netwerken en de diepte in gaan. Het programma vind je hier.
Wanneer: zaterdag 26 januari 2019 van 09.00-17.00
Voor wie: iedere professional of paardeneigenaar die zich wil verdiepen in paardvriendelijke training. Het is handig als je kennis hebt van de basis van clickertraining om zo goed mogelijk deel te kunnen nemen aan de conferentie. Je kennis schaaf je bij door bijvoorbeeld op de site van Inge Teblick te kijken.
Waar:
De Schuilplaats Ede, Gelderland. Het gebouw ligt aan de Otterloseweg 18a 6718ZM Ede. Ben je met het openbaar vervoer, dan is het in 10 tot 20 minuten te bereiken vanaf de treinstations in Ede.
Tickets:
Tickets kun je bestellen via dit formulier (of kijk onderaan deze pagina). Tickets zijn inclusief lunch, hapjes en drankjes. Ben jij een van de eerste 30 mensen die een ticket besteld, dan ontvang je een goodiebag op de conferentie!
Tickets kosten €60,-  en je ontvangt €5,- Early Bird korting bij bestellen voor 15 november.

Ticketverkoop Clickerconferentie 2.0 - Het nieuwe revalideren
Straat, huisnummer, postcode en plaats.
€60-,p.p. inclusief lunch en BTW.
€55,- p.p. inclusief lunch en BTW.
Heb je nog geen achtergrond in clickertraining, lees je dan in over de basis van clickertraining. Zo weten we tijdens de conferentie allemaal over welke begrippen we het hebben. Een goed startpunt is http://www.ingeteblick.be/basics/. Tijdens de conferentie is er wel een Q&A speciaal voor beginnende clickertrainers.
Effectief Trainen zal in de aanloop naar de Clickerconferentie contact met je opnemen om te bespreken hoe we dit vorm kunnen geven op een manier die bij jou past. Deze dag is namelijk niet alleen bedoeld om te luisteren, maar ook om de unieke kennis die JIJ opgedaan hebt te kunnen delen.
Deelname aan de Clickerconferentie is officieel na ontvangst van de betaling door Effectief Trainen. U ontvangt z.s.m. meer informatie over uw deelname en de betaling. Reeds betaalde tickets zijn niet te annuleren, maar zijn in overleg met Effectief Trainen overdraagbaar aan derde personen.