2e editie conferentie over clickertraining met paarden

Na het succes van de eerste conferentie van Effectief Trainen, ‘Op hoger plan’, zal op 26 januari 2019 de tweede editie zijn! Dit jaar is het thema revalidatie.

Hoe bouw je de training van je paard goed op, vooral na een blessure? En hoe kan clickertraining hierbij van toegevoegde waarde zijn? Dit zijn onderwerpen waar we tijdens de conferentie over na zullen denken. Een dag met sprekers, maar vooral een dag waarop jíj zelf wordt uitgedaagd om in discussie te gaan en je eigen ervaringen met dit onderwerp te delen.

Wat: interactieve lezingen, discussierondes, netwerken en de diepte in gaan
Voor wie: (professionele) paardentrainers en paardeneigenaren. Het is handig als je kennis hebt van de basis van clickertraining om zo goed mogelijk deel te kunnen nemen aan de conferentie. Je kennis schaaf je bij door bijvoorbeeld op de site van spreekster Inge Teblick te kijken.
Waar:
De Schuilplaats Ede, Gelderland. Het gebouw ligt aan de Otterloseweg 18a 6718ZM Ede. Ben je met het openbaar vervoer, dan is het in 10 tot 20 minuten te bereiken vanaf de treinstations in Ede.
Wanneer:
zaterdag 26 januari 2019 van 09.30-17.00
Tickets:
Ticketverkoop zal binnenkort gestart worden. Tickets zijn inclusief lunch, hapjes en drankjes. Houdt deze pagina en de Facebook van Effectief Trainen in de gaten, want ben jij een van de eerste 30 mensen die een ticket besteld, dan ontvang je een goodiebag op de conferentie!